You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vybrali ste si túto vizitku



Predná strana

Zadná strana

🌟 Vytvárajte Nezabudnuteľné Prvé Dojmy s Našimi Vizitkami! 🌟

Potrebujete profesionálnu vizitku, ktorá zanechá dojem? Naše špičkové tlačiarenske služby ohľadom výroby vizitiek sú tu pre vás!

🚀 Prečo tlačiť vizitky u nás?

✅ Kvalita na prvom mieste: Naše vizitky sú vyrobené na profesionálnych papieroch, aby ste mohli s hrdosťou prezentovať svoje podnikanie.
✅ Prispôsobte si svoj dizajn: Ponúkame širokú škálu možností prispôsobenia, či už ide o farebné schémy, logá, alebo špeciálne zušľachtenie.
✅ Rýchle dodanie: Vytvoríme a dodáme vaše vizitky včas, aby ste mohli okamžite začať rozvíjať svoje podnikanie.

🎉 Špeciálna ponuka pre nových klientov: Objednajte teraz a získajte exkluzívnu zľavu na vašu prvú objednávku vizitiek!

📞 Kontaktujte nás ešte dnes a dajte svojej vizitke tú správnu vizuálnu silu!

KVALITA A SPRACOVANIE

Vaše vizitky tlačíme na profesionálnych strojoch značky Xerox, štandardne na 300g obojstranne hladený papier. V prípade záujmu je možné si výbrať iný typ papiera, prípadne finalizáciu v podobe kolmých rohov alebo lamina.

DODANIE A PLATBA

Vizitky doručíme do 3 pracovných dní od potvrdenia objednávky. Platbu je možné realizovať na dobierku alebo prevodm na faktúru. V prípade osobného odberu hotovosťou. V prípade záujmu je možné vizitky tlačiť expresne do 24 hodín. Všetky ceny sú uvedené v našom cenníku.

ÚPRAVY NA VIZITKE

Radi vám bezplatne vypracujeme návrh vašej sympatickej vizitky. Všetky požiadavky na úpravu zadajte do zeleného formulára a naši pekári na vizitky vám upečú tú vašu vizitku podľa zadania. Na vizitke je možné meniť farby, typ písma, formát. Sme skutočne flexibliní, stačí nám len zaslať recept, upečieme všetko. Logo spoločnosti alebo ďalšie súbory priložte podľa potreby do formulára.

TYP PAPIERA

Vypracovanie návrhu zdarma



Text na prednú stranu

Text na zadnú stranu


Poznámky





Ďalšie vizitky


Vizitka
Vizitka
Vizitka
Vizitka
Vizitka
Vizitka

Naša kvalita

Kvalita vizitiek nespočíva len v použitých materiáloch a grafických metódach uplatnených pri ich tlači. Na výsledku sa podpisuje vzhľad a celkový štýl dizajnu, ktorý má odrážať osobnosť objednávateľa. Aj preto si najviac zákazníkov vyberá vizitky u výrobcov schopných ulahodiť ich vkusu širokou ponukou aktuálnych vzorov.

Pri využití našich služieb budete mať ten najširší výber atraktívnych motívov. Vzory vizitiek v našej najnovšej ponuke sú navrhnuté v moderných prevedeniach, ktoré pôsobia nadčasovo. K dispozícii máte aj obojstranné formáty zhotovované na špeciálnych kreatívnych papieroch v rôznej gramáži.

Jednotlivé návrhy sa môžu prispôsobiť vašim požiadavkám, takže nie je problém objednať si aj vizitky na mieru. Stačí odoslať vlastný návrh, ktorý bude do 24 hodín upravený a následne pripravený na tlač vizitiek. Tie vám následne doručia v najskoršom možnom termíne priamo domov.